Contacte: 971 85 60 00

El departament de FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat (SSC) de l'IES Santa Margalida, ja fa 5 anys que participa a través d'un projecte en comú amb altres centres de les Illes Balears, de les beques Erasmus+. Erasmus+ és un programa de la Unió Europea en l'àmbit de l'educació, la formació, la joventut i l'esport que abasta el període 2014-2020. Es tracta d'un programa únic que te com a objectiu impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal dels joves, a més d'ajudar els sistemes d'educació, formació i joventut a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que permetin dotar les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.

Durant l'actual curs 2018/19, i dins el projecte Erasmus + FP. Projecte EuroFP Balears IV (2018-1-ES01-KA102-049410) promogut per la DGFPFP (Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat), 5 alumnes del CFGM de TAPSD gaudeixen d'una beca Erasmus+ a Torí (Itàlia). Aquest any dues alumnes, realitzen una estada de 3 mesos ErasmusPRO, és a dir tota la Formació en Centres de Treball (FCT) es fa a Torí, les participants són: Maria del Camí Bennassar i Natalia Cercos. També 3 alumnes passaran 5 setmanes a la mateixa ciutat, són: Aina Buades, Margalida Jover i Magdalena Ensenyat per tal de fer una part de les seves pràctiques formatives en centres de treball, així com conèixer el funcionament dels serveis socials a Itàlia i també el sistema educatiu.

El professor Daniel Travieso ha acompanyat a les alumnes durant la primera setmana, de les dues estades, per tal de conèixer el sistema educatiu italià, així com coordinar les diferents activitats inicials de les alumnes, i establir lligams amb el centre italià que acull al nostre alumnat. Les nostres alumnes estan molt contentes de participar en una experiència com aquesta. Estan realitzant les seves pràctiques a una residència de persones majors, i estan entusiasmades amb aquesta estada a Itàlia.

Aquest any també participen els alumnes de Formació professional bàsica (FPB) de Comerç de l’IES Santa Margalida. Tres alumnes viatjaran a Torí per fer pràctiques durant 2 setmanes a diferents botigues de roba. Els alumnes que disfrutaran d’aquesta experiència són: Christian Jaume, Anais Ficek i Sergio Porcel. Aquests alumnes estaran acompanyats les dues setmanes pels professors: Joan Bennassar i Martí Obrador. La participació a Erasmus+ dels alumnes de FPB és una nova experiència que de moment ha engrescat els alumnes participants.

Les alumnes que realitzen les pràctiques a Torí (Itàlia), fent panades per Pasqua

Les alumnes de CFGM TAPSD de primer curs, visiten LA RESIDÈNCIA DE SANTO DOMINGO, AFAMA I PRODIS a Pollença.
Read More: VISITA A LA RESIDÈNCIA DE SANTO DOMINIGO. AFAMA I PRODIS (CURS 18-19)

Els alumnes de FPB DE COMERÇ de l''IES SANTA MARGALIDA han participat a les LES BEQUES ERASMUS+ A TURÍN (ITÀLIA).

Read More: LES BEQUES ERASMUS+ A TURÍN (ITÀLIA) (Curs 18-19)

El passat dia 12 de juny, les alumnes de CFGM Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència de primer curs, visitaren l'Associació Siloé de Santa Eugènia.

Read More: VISITA A LA FUNDACIÓ SILOÉ DE SANTA EUGÈNIA (Curs 18-19)

El professor de l'IES Santa Margalida DANIEL TRAVIESO va participar AL JOB SHADOWING celebrat a DRENTHE (HOLANDA)

El professor Daniel Travieso amb els altres professors assistents a Drenthe

Read More: AL JOB SHADOWING CELEBRAT A DRENTHE (HOLANDA) (Curs 18-19)